Vintage Times Amsterdam

De Horlogewinkel in het centrum van Amsterdam. Vintage Times is gespecialiseerd in de verkoop, taxatie en bemiddeling bij verkoop van exclusieve uurwerken. Wij helpen graag uw droomhorloge te realiseren maar kunnen u ook helpen met het verkopen van uw vintage horloge. Of u nou op zoek bent naar een oude chronograaf, high-end Jaeger lecoultre of moderne Rolex Submariner, wij helpen u graag,

Vintage horloge

Er is niet echt een definitie wat een vintage horloge is. Een vintage horloge is in ieder geval gebruikt en niet meer in productie. De meeste horloges uit onze collectie komen uit de jaren 40′ tot eind jaren 70′, toch worden modellen uit de jaren 80′ en 90′ tegenwoordig ook als vintage beschouwd. Een Rolex Sea Dweller uit 1982 kan zeker worden beschouwd als een old style Rolex horloge vanwege de matte wijzerplaat. Bij Rolex horloges is dit misschien wel het beste criterium. Horloges met tritium wijzerplaten en wijzers kunnen beschouwd worden als vintage.

Onze merken

Wij zijn geen officiële dealer van de op onze website genoemde merken. Wij verkopen enkel gebruikte vintage horloge exemplaren. Onze horloges zijn uitvoerig getest en gecontroleerd door onze horlogemaker. Sommige door ons aangeboden horloges hebben een complete service of revisie ondergaan, indien dit het geval is wordt dit altijd vermeld in de omschrijving. Al onze horloges worden geleverd met 6, 12 of 24 maanden garantie.

Ons specialisme gaat uit naar high-end vintage horloges van de merken Rolex, Patek Philippe, Heuer en Longines. Daarnaast hebben we altijd meerdere vintage en moderne chronograaf horloges te koop. Andere merken die wij voor inkoop of verkoop interessant vinden zijn;

 • Movado
 • Leonidas
 • Gübelin
 • Audemars Piguet
 • Vacheron
 • Eterna
 • Mido
 • Jaeger LeCoultre

Onze passie ligt bij vintage horloges maar ook moderne horloges kunnen de revue passeren bij vintage times. Iconische horloges als de Rolex Daytona en Patek Philippe Nautilus proberen we ook aan te bieden aan onze klanten, de vraag naar deze horloges is vaak groter dan het aanbod, hierdoor zijn wij altijd op zoek naar bijzondere of schaarse exemplaren voor onze collectie. Neem voor vragen contact met ons op via [email protected]

 

Horlogewinkel

Onze horlogewinkel is vooral gericht op de online verkoop van horloges. Ons kantoor zit gevestigd op de Herengracht in Amsterdam. Omdat onze horlogecollectie niet aanwezig is op locatie kunnen wij u enkel ontvangen op afspraak.Wilt u een horloge bezichtigen, maak hiervoor een afspraak met onze specialist. Voor service aan uw horloge helpen wij u ook graag, we hebben een goed contact met de meeste merk dealer. Daarnaast kunnen wij u via een breed netwerk aan horlogemakers en deskundigen ook helpen op het gebied van vintage horloge restauraties.

 

 

 

 

Vintage Watches Amsterdam

 

VINTAGE TIMES AMSTERDAM VINTAGE WATCHES AND MORE, AMSTERDAM WATCH COMPANY IN THE NETHERLANDS

Vintage Times Amsterdam

Welcome at www.www.vintagetimes.nl ! At Vintage Times Amsterdam we only sell original high end vintage watches. Our company is located in the centre of Amsterdam. For more information or questions please don’t hesitate to contact us directly by phone or email

Vintage Times Amsterdam

Vintage Times Amsterdam is a young Watch company located in Amsterdam (the netherlands). We only sell high end Vintage watches in original condition.

Our business is has been born from passion for vintage timepieces. We have an office in the centre of Amsterdam where we meet our clients on appointment. We also ship worldwide.

Please don’t hesitate to contact us, we are always willing to give you more information and high quality pictures of the watches we have for sale. Of course we also like to share our passion and knowledge about watches with other collectors and watch dealers

Team Vintage Times Amsterdam

horloges verkoop

Welcome at www.www.vintagetimes.nl !

Vintage Times Amsterdam sells high end vintage end unique watches. Our company is located in the centre of Amsterdam.

For all questions about your vintage watch get in touch with us now!

also check our instagram account @watchesinamsterdam . We post every day about vintage rolex watches, chronograph watches and other cool vintage watches!

Inkoop Horloges – Vintage Times

Inkoop horloges Vintage & Modern

Bij vintage times zijn we gespecialiseerd in oude vintage horloges van merken als; Rolex, Patek Philippe en Longines. We zijn gericht op de online verkoop van horloges. Naast het verkopen van horloges zijn we ook op zoek naar gewilde, zeldzame of bijzondere horloges om in te kopen. Naast conditie en aanwezigheid van doos en papieren is de herkomst van het door u aangeboden horloge zeer belangrijk. Dit word altijd door ons gecontroleerd !

Bij Vintage Times Amsterdam zijn we gespecialiseerd in oude horloges ofwel vintage watches! U wilt uw oude horloge verkopen, inruilen of laten schatten op waarde dan bent u bij ons aan het goede adres. Uiteraard kopen wij enkel horloges in die wij interessant vinden voor onze collectie, betalingen geschieden enkel per bank, wij werken niet met cash geld. Als echte horlogeliefhebbers zijn we altijd bereid u meer informatie te geven over uw vintage horloge (ook als u deze niet wilt verkopen) dus schroom niet om contact  op te nemen.

Vintage horloges Amsterdam

Over Vintage Times

Onze horlogewinkel is gericht op de verkoop van vintage horloges. Uiteraard verkopen we horloges van de bekende merken Patek Philippe en Rolex. Daarnaast bieden we een ruim aanbod bijzondere horloges die uniek zijn door conditie, zeldzaamheid of bijzondere historie.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, wij heten u van harte welkom op ons kantoor aan de Herengracht na het maken van een afspraak. Ons doel is om unieke high-end horloges te verkopen in verschillende prijs segmenten. In onze filosofie is een horloge zeldzaam wanneer het zeer moeilijk of zelfs niet te vinden is, iets wat niet te koop is bij de reguliere horlogewinkel. Meer voorkomende horloges kunnen als zeldzaam worden beschouwd wanneer deze in zeer goede originele conditie verkeren en/of voorzien zijn van documentatie en een interessante historie.

Wilt u een horloge kopen of verkopen ? Neem contact op met onze horloge specialist via het contact formulier.

Vintage Times Amsterdam

Vintage Rolex kopen ? bekijk onze volledige collectie Rolex horloges.

– alle vintage horloges –

– alle Rolex horloges –

– vintage horloge verkopen – 

 

vintage horloge verkopen in Amsterdam of andere stad in Nederland. Bezoek vintage times.

Lees hier ervaringen met ons bedrijf van klanten en collega dealers. Vintage Times is trusted seller op chrono24

Vintage Times 

vintage times reviews

Neem contact met ons op via het contactformulier. We beantwoorden graag al uw horloge gerelateerde vragen.

vintage times amsterdam

Garantie

Alle horloge bij Vintage Times zijn uitvoerig gecontroleerd en geserviced indien nodig. De vintage modellen uit onze collectie worden aangeboden met 12 maanden garantie tenzij anders vermeld.

Vintage Omega Horloges

Omega horloges zijn zeer geliefd bij verzamelaars en liefhebbers. Vintage Times is voornamelijk gericht op het verkopen van oude Omega chronograaf  horloges,

De volgende modellen hebben wij regelmatig in stock

 • Omega Seamaster
 • Omega Speedmaster
 • Omega Flightmaster
 • Omega Constellation

Vintage Rolex Horloges

Vintage Times is specialist op het gebied van oude horloges

 

Daytona

Oud horloge verkopen ?

vintage horloge verkopen ? bezoek onze inkoop pagina voor meer informatie

Watches In Amsterdam

Vintage Times is high-end horloge specialist gevestigd in Amsterdam. Ook zijn we actief op instagram onder de naam @Watches_in_amsterdam

RECENTE BLOG POSTS